Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
August 17, 2013
Image Size
503 KB
Resolution
1155×672
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,926
Favourites
235 (who?)
Comments
77
Downloads
28
×
HMLS: Mint and Strawberry by raitokura HMLS: Mint and Strawberry by raitokura
because I like mint and strawberry flavored ice cream and yes they are so sweettttt just like this couple //v//
SORRY IT LOOKS MORE LIKE A WEDDING CARD THAN ROMANTIC SCENE DRAWING AHAHAHA IDE UNDERSTAND IT ANYMORE-
im gomen with the crappy anatomy and plain bg and girly man and manly woman omf-

this is also an early birthday gift for ~RukaVermillion15-san I hope you like it ; 7 ;

--
OCs (c) ~gededude and ~RukaVermillion15
art by me ofc u  v u
Add a Comment:
 
:icon8-bitquilter:
8-BitQuilter Featured By Owner Oct 5, 2013  Hobbyist General Artist
Very spiffy! :la: I love her hair!
Reply
:iconraitokura:
raitokura Featured By Owner Oct 11, 2013  Hobbyist Digital Artist
why thank youu u//v//u
Reply
:iconohprocrastinator:
ohprocrastinator Featured By Owner Aug 19, 2013
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWW SO SWEEEET :icontearplz: :icontearplz::icontearplz: //irihati //plak
itu tangannya niko kemana siiiih //sentilniko

Reply
:iconraitokura:
raitokura Featured By Owner Aug 23, 2013  Hobbyist Digital Artist
AIH IRE MAKASIH BANYAAAAAAAAAKKK <33
ayo sentil authornya sekalian //dilindes
Reply
:icongededude:
gededude Featured By Owner Aug 20, 2013
HAHAAHHAHAHHHAHAA PLIS ITU TANGAN NIKO GAK GENIT YA NENGIREEE
namanya juga couple, biasalah itu :iconanticipationplz:
Reply
:iconrikurikuri:
rikurikuri Featured By Owner Aug 19, 2013  Hobbyist Traditional Artist
saya literally crying liat gambar ini :iconsawbplz:
pelis dyera itu asalnya suka agneta karena rambutnya pink tapi sebelum bisa ngapa-ngapain udah keburu patah hati. Sekarang dapetnya Pierre sih,jadi pairing ijo-pink juga...gabisa ngebayangin gimana perasaan dyera liat gambar ini :icondeadbodyplz: tapi tenang authornya dyera sama authornya nikoagneta baik-baik aja kok //malah curhat //dibuwang
Reply
:iconraitokura:
raitokura Featured By Owner Aug 23, 2013  Hobbyist Digital Artist
LMAO RIKUUUUUUU
Dyera sesuatu sekali ya, bisa move on gitu- aku doain biar Dyera ga galau lagi deh /suruhWaltherpukpukDyera//ditendang
:icontearplz:
Reply
:iconrikurikuri:
rikurikuri Featured By Owner Aug 23, 2013  Hobbyist Traditional Artist
AHAHAHAHA IYA HARUS DONG bahkan udah punya pun dia masih jelalatan sama yang lain /slap /Dyera:terpukpukwalther/laluspontanpeluk/NO
Reply
:iconhisagiku:
hisagiku Featured By Owner Aug 18, 2013  Hobbyist Digital Artist
hemehwehdwehoefhweuhfwjfjekajfkafh3kr/////TvT
sweettttttttttt <3333333333333 aagghhhh like romeo and juliet asddhahaf/////w/////cries
Reply
:iconraitokura:
raitokura Featured By Owner Aug 19, 2013  Hobbyist Digital Artist
asdhkaskflasfl aihhh makasih banyakkk hisaaaaa <333
romeo and juliet atau rama dan shinta u//v//u /samasaja
Reply
Add a Comment: